Ingrediënten:
2 eetlepel olie
1 fijngehakte ui
3 teentje knoflook (geperst)
½ kg aardappelen in grote stukken gesneden
½ kg kouseband in stukken gesneden
1 eetlepel Nickerie masala
1/2 theelepel tomatensaus
zout naar smaak
peper naar smaak

Bereiding:
Warm de olie in de pan.
Fruit de ui en de knoflook.
Doe de aardappelen in de pan.
Bak de aardappelen 5 minuten.

Tip:
omdat de gaartijd van de aardappel niet gelijk is aan die van de koudeband, is het handig om de aardappel vooraf te koken (medium gaar) in ruim water en vervolgens het water af te gieten.
Hierdoor kan men dan de kouseband en de half voorgegaarde aardappelen gelijk in de pan doen.

Voeg de Nickerie Masala en tomatensaus toe.
5 minuten laten bakken
Zout en peper naar smaak toevoegen
Voeg 100 cl water toe om alle goed te laten doorgaren
10 min. met deksel op laag vuur laten sudderen.
Af en toe roeren

Serveren met rijst of roti


Eet smakelijk!